ADVIES

De Wit Projectsupport b.v. bundelt de krachten met haar partners om u volledig te ontzorgen. Op zoek naar advies omtrent klimaat- en installatietechnische vraagstukken? Wij hebben de kennis in huis. Meer grip op uw contractmanagement en klantcommunicatie? De Wit Projectsupport b.v. kijkt samen met u naar mogelijke procesverbetering.

PROJECTBEGELEIDING

Uw project, onze ervaren begeleiding. Wij hebben de kennis en bovenal de ervaring in huis om de projectleiding van u over te nemen en samen met uw team te zorgen voor een mooi resultaat. Bij De Wit Projectsupport b.v. geloven wij dat alleen door nauw samen te werken met iedereen in het team de beste resultaten kunnen worden behaald.

                              

TROUBLESHOOTING 

Anno 2022 kan er van alles gebeuren waar u simpelweg geen controle over heeft. Ongeacht de oorzaak is het resultaat vaak hetzelfde; meer werkdruk. In het geval van dergelijke ad-hoc gebeurtenissen, welke bijvoorbeeld personeelstekorten ten gevolge hebben, staat De Wit Projectsupport b.v. voor u klaar. Van contract- of stakeholdermanagement, tot projectleiding of montage. Samen met u zoeken we naar de best mogelijke oplossing op de kortst mogelijke termijn, dat is de kracht van De Wit Projectsupport b.v.

MONTAGE

Als u een advies of ontwerp heeft liggen kunnen wij dit voor u installeren en monteren. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met uw wensen en vooraf gestelde eisen.

Preventief onderhoud zorgt voor kostenbesparing

REVISIES EN REFITS

Is uw luchtbehandeling- of ventilatiesysteem toe aan een revisie of refit? De Wit Projectsupport b.v. heeft verstand van zaken en kan u voorzien van gedegen advies. Onze experts komen langs op locatie en bepalen de huidige staat van uw materiaal. Samen met u kijken we vervolgens naar de beste vervolgstappen voor uw situatie.