DE WIT PROJECTSUPPORT BV

DE WIT Projectsupport B.V. is onderdeel van de DE WIT Groep. Deze groep bestaat uit DE WIT Ventilatoren B.V., DE WIT Datacenterkoeling B.V., DE WIT Marine & Industries B.V. en DE WIT Projectsupport B.V..

Samen sta je sterker en daarom hebben wij al onze krachten gebundeld in de De Wit Groep. Zo zijn wij in staat om onze klanten te voorzien van een ruime diversiteit aan diensten. Van het selecteren van de juiste producten en de montage hiervan tot het begeleiden van gehele projecten. Bij ons bent u aan het juiste adres.

DE WIT Ventilatoren B.V.

Met een breed scala aan hoogwaardige ventilatoren is DE WIT Ventilatoren dé partner voor elke professionele installateur in de industrie-, utiliteits- en OEM- markt. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring met gerenommeerde merken wo. Östberg, Ferrari Ventilatori en Mietzsch kunnen wij gedegen advies en maatwerk leveren.

DE WIT Datacenterkoeling B.V.

Koeling en airconditioning zijn cruciaal voor uw werkprocessen en de levensduur van uw materiaal. Er worden tevens steeds hogere eisen gesteld aan de betrouwbaarheid, het energieverbruik en de flexibiliteit van datacenterkoeling. De Wit datacenterkoeling geeft invulling aan uw huidige- en toekomstige behoeftes middels hoogwaardig materieel.